Disclaimer

Disclaimer pentru Stiri Meteo

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări cu privire la responsabilitatea site-ului nostru, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la admin@stirimeteo.ro

Declinări de responsabilitate pentru Stiri Meteo

Toate informațiile de pe acest site – https://stirimeteo.ro/ – sunt publicate cu bună-credință și numai cu scop general. Stiri Meteo nu ofera nici o garantie cu privire la exhaustivitatea, fiabilitatea si exactitatea acestor informatii. Orice acțiune pe care o întreprindeți cu privire la informațiile pe care le găsiți pe acest site (Stiri Meteo) este strict pe propria răspundere. Stiri Meteo nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi si / sau daune legate de utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru web, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlink-uri către astfel de site-uri externe. Deși ne străduim să oferim numai linkuri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste legături către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul se pot schimba fără notificare prealabilă și pot apărea înainte de a avea ocazia să eliminăm un link care ar putea fi „rău”.

Rețineți, de asemenea, că, atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici și termeni de confidențialitate diferiți, care sunt dincolo de controlul nostru. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Termenii și condițiile” acestora înainte de a vă angaja într-o afacere sau de a încărca informații.

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu renunțarea la acordul nostru și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Actualizați

Dacă actualizăm, modificăm sau modificăm acest document, aceste modificări vor fi postate în mod vizibil aici.